Zoekresultaten

Robert & Pascalle

|

About Me

Halverwege een maandenlange reis hebben we elkaar ontmoet, in een klein Indonesisch hostelletje ergens achteraf in Malang. Daarna hebben we vele reizen samen gemaakt. Eerst met z’n tweeën en later met onze twee kinderen. Na vier jaar in Azië te hebben gewoond en vele reizen verder, heeft het buitenland virus ons te pakken gekregen. Andalusië in Spanje leek ons de perfecte plek; Een heerlijk klimaat met zonnige zomers en milde winters, een kleine drie uur vliegen van Nederland, slechts een half uur rijden van Malaga, de stranden van de Costa del Sol, diverse wandelgebieden (waaronder het nationale park Sierra las Nieves en El Torcal) en de prachtige turquoise meren van Ardales met het unieke Caminito del Rey, een spectaculair pad langs de meters hoge steile rotswanden. Maar ook binnen twee uur bereikbaar zijn de prachtige steden Cordoba, Sevilla en Granada. Met als bonus de Sierra Nevada met mooie skimogelijkheden.

Finca Las Nuevas was het eerste huis dat we bezochten met een makelaar en we waren op slag verliefd. Verliefd op de vergezichten over glooiende bergen met olijf-en amandelbomen, op de serene rust die er heerst rondom het huis en de prachtige finca met twee ruime vakantiewoningen, twee appartementen en een knusse studio, maar ook niet te vergeten het zwembad met uitzicht.

Weg van huis willen wij jou een thuis geven om te genieten van je vakantie, waar tijd en ruimte is voor heerlijke ontspanning, waar de omgeving je uitdaagt om op avontuur te gaan en waar je energie kunt bijtanken.

Robert, Pascalle, Joanne en Oek.

Contact Me

Schedule a showing?

Recent toegevoegde woningen

Alles (1)
Groepsverblijven (1)
Vanaf € 446 per nacht
Rentals

ALO01A – Finca 17 personen in Spaans A...

Vlakbij centrum, ,
7 kamers
17 bedden
258,00 m2

Vergelijk aanbod