Zoekresultaten

Martijn en Alwiene

|

About Me

Vanaf de zeventiger jaren is deze accommodatie een café en restaurant geweest. Vele gasten uit Usseln, de omgeving en uit Nederland kwamen om te genieten van onder andere de vers gerookte forellen waar het restaurant zo om bekend stond.

In 2015-2016 hebben wij als nieuwe trotse eigenaren het pand met veel plezier aangepast tot een comfortabele familie vakantiewoning voor maximaal 12 personen. In de woonkamer, voorheen het restaurant, is voor een deel de oorspronkelijke sfeer behouden.

Tijdens de renovatie van ons vakantiehuis hebben wij vele spontane, enthousiaste reacties van voormalige gasten mogen ontvangen die over het verleden spraken. Ogen begonnen te stralen als men terug dacht aan het heerlijke eten en het fantastische uitzicht vanuit het restaurant en vanaf het terras. Dat heeft ons gemotiveerd om dit huis niet alleen voor eigen gebruik, maar ook voor bestaande en nieuwe gasten de gelegenheid te bieden en daarmee nog steeds te kunnen genieten van een aangenaam verblijf met een mooi uitzicht in dit wonderschone natuurgebied gelegen nabij de skiliften en vele wandel- en fietsroutes.

Contact Me

Schedule a showing?

Recent toegevoegde woningen

Alles (1)
Groepsverblijven (1)
Vanaf € 295 per nacht
Rentals

USS01A – Groepsaccommodatie 12 persone...

Vlakbij centrum, ,
5 kamers
12 bedden
240,00 m2

Vergelijk aanbod